Chiftelute calde

de robert_b in Porc, 30 Iun 2014 | 2623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 50 gr franzela 
  • 4 catei de usturoi
  • 3 cartofii fierti 
  • 2 oua 
  • piper
  • sare
  • ulei
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute calde:

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare,  patrunjelul verde tocat, usturoiul taiat fin sau presat si cartofii dati pe razatoarea cu gauri mici.Se amesteca bine. Se ia cu o lingurita din compozitie si se aseaza in tigaie,pe foc mare se pune ulei si se prajesc pana capata o crusta aurie la suprafata se intorc si sunt gata.Se pun pe un servetel pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute calde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

30.06.2014, 18:36

Bine ai venit Robert
Chiftelute cu cartofi fierti inca nu am incercat . Orice are un inceput

Merisor 1

30.06.2014, 21:02

Bune chiftelute ai facut!

Rocsi 1

30.06.2014, 21:32

Ce gustoase sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana la cuptor