Chiftelute

de Krystyan Trendy in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2013 | 3721 vizualizari

 

ies 45-50 chiftelute

 

INGREDIENTE

  • carne tocata 900 g amestec vita si porc
  • 10 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • marar
  • 1 felie de paine
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Amestecam carnea tocata cu sare,piper,oua , usturoiul curatat si zdrobit  , painea trecuta prin apa si scursa bine si marar (spalat in prealabil) tocat marunt.

Intr-o tigaie mai inalta punem uleiul la incins .

Formam din compozitia de chiftele bilute de marimea unei nuci .

Pentru a nu se lipi de maini ,punem apa calduta sau ulei intr-un bol micut.

Punem chiftelutele la prajit si cand sunt rumenite, le scoatem cu o strecuratoare pe un servet de hartie intr-un castron .

TIPS-URI

1

puteti adauga cartof ras si/sau dovlecel ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute Bavareze