Chiftele in bacon

de MotanLaOale in Porc, 2 Ian 2019 | 4211 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • 1 legatura marar
  • condiment pentru chiftele
  • piper
  • sare
  • 200g bacon feliat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in bacon:

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine.

Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie inclinata.

Mararul se toaca marunt.

Intr-un castron se amesteca ingredientele (fara bacon) cu cele 2 oua.

Se pune condiment pentru chiftele, sare si piper dupa gust.

Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Cu mainile umezite se formeaza chiftele cilindrice.

Se ruleaza fiecare chiftea intr-o fasie de bacon.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.

La jumatatea timpului se intorc pe partea cealalta.

Cand sunt rumenite frumos, sunt gata.

Noi le-am mancat cu cartofi taranesti si castraveciori acri.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorraine – tarta clasica frantuzeasca