Chiftele din piept de pui si legume

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2015 | 6786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 2 cepe verzi
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • Sare
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din piept de pui si legume:

Punem pieptul de pui la fiert in apa cu sare, apoi lasam sa se raceasca. Daca faceti supa de pui, puteti folosi pieptul fiert din supa, cum am facut si eu. Morcovii ii curatam , ii spalam si ii fierbem in apa cu sare. La fel putem folosi morcovii din supa de pui. Cartoful il fierbem separat. Dupa ce au fiert toate, le lasam la racit. Apoi le punem toate in robotul de bucatarie. Adaugam ceapa verde, ouale, pesmetul si sare dupa gust.. Mixam totul foarte bine. Apoi formam cu mana chiftelute, mai marisoare, le aplatizam putin si le  prajim in ulei incins, pe ambele parti. Le scoatem pe hartie absorbanta. Sunt tare gustoase. Noi le-am servit cu piure de cartofi, dar merg si alaturi de orez sau varza scazuta.

Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi pieptul si morcovii fierti, din supa de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui