Chiftele din carne de pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 4 Feb 2018 | 4774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • 5-6 graunti de usturoi
  • 50 g paine veche de o zi
  • 1 ou
  • putin piper negru macinat
  • putin cimbru uscat
  • sare (dupa gust)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de pui:

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste.

Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine.

Ceapa, usturoiul si painea se maruntesc la robotul de bucatarie.

Intr-un castron se pun carnea tocata de pui, amestecul cu paine, ceapa si usturoi, oul, putin piper negru macinat, putin cimbru uscat si sare (dupa gust). Se amesteca totul.

Se formeaza chiftelele si se prajesc in untura pe ambele parti. Se scot pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chicken parmigiana in vas Zepter