Chiftele din carne de porc

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2016 | 4937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4 oua
  • 1 legatura made marar
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • Sare/piper/ maggi secretul gustului
  • Faina si ulei pt prajit
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Spalam carnea si o taiem fasii; curatam legumele si le portionam sa intre  in masina de tocat. Dam carnea si legumele prin masina, adaugam morcovul ras marunt si usturoiul, portivim de sare si piper, punem cimbrul si maggi, spargem ouale si amestecam cu spor; punem si mararul si mai amestecam putin. Incingem uleiul, formam chiftelutele, le tavalim usor prin faina si le punem la  prajit la foc potrivit pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Le scoatem pe servetele ca sa se absoarba uleiul in exces. Procedam la fel cu toata compozitia. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita