Chiftele de pui cu delikat si omleta cu porumb si masline

de HossuEmil in , 1 Aug 2018 | 1819 vizualizari

 

O reteta savuroasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • Pentru omleta:
  • 4 oua
  • oregano
  • busuioc
  • cimbru
  • chimen
  • marar
  • branza 150 de grame
  • 2 linguri ulei
  • 140 de gr porumb cu masline
  • putina apa
  • delikat de gaina
  • pentru chiftele:
  • 500 gr carne de vita
  • 500 de gr carne de porc
  • condimente de gaina de la delikat
  • 1 ceapa uscata
  • marar 1 legatura
  • 3 feli de piine
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru
  • busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu delikat si omleta cu porumb si masline:

Pentru omleta: se pun 2 linguri de ulei in tigaie.

Se bat ouale cu chimen, cimbru, busuioc si marar, se pune delikatul, se rade branza pe razatoarea mica; se pune un pic de apa si o lingura de faina, se bat bine. Se scurg porumbul si maslinele. Se coace omleta la foc mic, se pune un capac.

Pentru chiftele se toaca carnea la robot, se adauga 3 catei de usturoi, painea inmuiata in apa si stoarsa, ceapa curatata si taiata bucati si se pune cimbru, busuioc, marar tocat fin. Se formeaza chiftelute rotunde, se dau prin faina, apoi se prajesc in ulei incins, la foc mic.

Se servesc calde cu omleta sau mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu delikat si omleta cu porumb si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui