Chiftele de porc cu legume

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2013 | 3752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 2 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 6 catei de usturoi
  • 1/2 legatura de marar
  • 1 ou
  • 1-2 linguri de faina
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu legume:

Cartoful curatat si spalat il dam pe razatoarea mare, il scurgem de zeama si il punem peste carne. Morcovul il dam pe razatoarea mare, iar ceapa si cateii de usturoi pe razatoarea mica, ciupercile le taiem marunt. Peste carne si legume adaugam oul, uleiul, mararul taiat marunt, sare si piper dupa gust. Amestecam toate ingredientele si adaugam putina faina daca este prea moale. Formam chiftele rotunde si le prajim in ulei incins. Cand sunt gata le scoatem pe o farfuri pe care am pus servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu ciuperci, loboda si chiftelute