Chiftele de porc cu cartof si susan

de Bya Ralu in Porc, 1 Iun 2016 | 4309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 cartof
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 catel de usturoi
  • 1 felie de paine
  • 1/2 legatura marar
  • sare/piper
  • faina
  • 2-3 linguri de susan
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu cartof si susan:

Carnea tocata se pune intr-un castron inalt,se adauga condimentele,ceapa tocata marut si usturoiul pisat.

Paine se taie cu un cutit cat mai marunt,la fel si mararul,punem si oul si amestecam ingredientele.

Cartoful se curata de coaja,si se da pe razatoarea mare,se lasa cateva minute dupa care se scurge de zeama si se pune peste carnea tocata.

Se amesteca bine toate ingredientele,se formeaza chiftelele si se pun pe o farfurie.

Intr-o farfurie adanca punem 4-5 linguri de faina,susanul si putin piper si amestecam.

Trecem chiftelele prin faina si punem la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu cartof si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

stiuca 1

04.06.2016, 17:55

Am in casa niste susan ,nu m-ai retin pentru ce l-am luat ,si ave-am de gind sa-l folosec la ceva si cred ca i-a venit rindul ,ocazie cu care o sa incertc reteta prezentata .Pare interesanta si dupa ingrediente nu are ce sa iasa rau .spot la treaba .

Bya Ralu 1

12.06.2016, 10:44

pofta mare!sper sa va placa

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:29

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
mazare cu carnaciori