Chiftele de dovlecel si cartofi

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 15708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1/2 legatura de marar
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecel si cartofi:

Dovlecelul si cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii dam pe razatoarea mare.Ii lasam 30 de minute pentru a lasa zeama si la sfarsit ii stoarcem bine.

Peste dovlecelul stors si cartofi se pune ceapa si mararul tocate marunt, sare si piper dupa gust.Apoi se adauga oul si mestecam bine compozitia, iar la sfarsit punem faina cat cuprinde, pentru ca compozitia sa se tina si sa nu se imprastie in tigaie.

Se ia compozitie cu lingura si se pune in tigaie in uleiul incins.

Lasam chiftelele sa se rumeneasca pe ambele parti.Le-am servit alaturi de piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecel si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de galbiori