Chiftele de dovlecel cu cascaval

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2015 | 3403 vizualizari

 

Sa ne bucuram de vara!

 

INGREDIENTE

  • 400 g dovlecel
  • 100 g cascaval Delaco
  • sare
  • piper mix proaspat macinat
  • pesmet cat cuprinde
  • 1 ou
  • 2 lgt marar verde tocat
  • 1 lgt Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecel cu cascaval:

Dovlecelul il cureti de coaja si seminte si il dai pe razatoare. Presari sare si il lasi asa cca 10 minute.
Cascavalul il dai pe razatoare.
Storci dovlecelul de zeama si il amesteci cu cascavalul. Adaugi oul, sare si putin piper, apoi pesmetul cate putin. Framanti usor pana cand obtii o pasta consistenta, usor de modelat.
Adaugi Maggi si mararul tocat.

Cu mana umeda formezi chiftelutele si le prajesti in uleiul incins, pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Le servesti calde/ reci cu felii de cascaval.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Delaco

2

legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecel cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta alsaciana( tarte flambée)