Chiftele de dovlecei cu parmezan

de lilik in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2015 | 6521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei marisori
  • 2 oua
  • 3 linguri parmezan ras
  • sare, piper dupa gust
  • faina cat cuprinde
  • patrunjel (daca va place)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei cu parmezan:

Dovleceii ii spalam si ii dam pe razatoarea cu gauri mari, apoi ii amestecam cu putina sare ca sa lase apa si ii stoarcem. Intr-un bol batem ouale si adaugam dovleceii, apoi restul ingredientelor. Faina punem cat sa obtinem o compozitie nu prea moale. 

Cu lingura luam din compozitie si prajim chiftelele in ulei incins, pe ambele parti. 

Le servim dupa plac. Sa aveti pofta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

15.10.2015, 23:05

Grozav arata Lilik!

Panacris 1

16.10.2015, 09:33

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu branza pufoasa si verdeata