Chiftele cu maioneza

de Lau in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2015 | 3197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • 2 linguri faina
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • Maioneza
  • 1 galbenus
  • 1 lingura mustar
  • 2 cepe
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu maioneza:

Intr-un bol se amesteca carnea cu sare, piper, adaugam ouale batute, painea inmuiata si stoarsa si restul de ingrediente, amestecam bine dupa care lasam la frigider 30 min.

Cu mainele umede formam chiftele si le prajim in ulei incalzit.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Intr-un bol adaugam galbenusul, mustarul si amestecam adaugand treptat ulei pana obtinem consistenta dorita.

Adaugam ceapa data prinrazatoare si stoarsa (sau o putem toca) sare dupa gust, chiftele si amestecam.

Dam la frigider cateva minute inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Lau 1

17.04.2015, 08:25

tarasmariana 1

17.04.2015, 19:09

Lau 1

17.04.2015, 20:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din pulpa de porc