Chiftele cu cascaval

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2013 | 7415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata,
  • 2 oua,
  • 5 catei de usturoi,
  • o legatura patrunjel,
  • 2 felii de paine,
  • sare,piper si boia dupa gust,
  • -cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu cascaval:

Eu de aceasta data am folosit carne de porc pe care am tocat-o, insa voi puteti folosi carne tocata amestec sau carne de pui etc.

Taiem cascavalul cubulete de marime medie (daca vreti chiftelute mici atunci taiati si cascavalul cubulete mici). Amestecam intr-un bol carnea tocata, ouale, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, painea inmuiata usor in apa, sare, piper si boia dupa gust. Framantam foarte bine aceasta compozitie, dupa care ne apucam sa formam chiftelutele. "Imbracam" bucatile de cascaval in amestecul de mai sus si prajim chifetele in ulei incins, pana se rumenesc pe toate partile. Le scoatem pe un servet absorbant si le servim.

Pofta Buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]