Chiftele cu cartofi ın sos picant

de kukibella in Oaie, 12 Feb 2012 | 3825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg. carne tocata de miel
  • 1 cartof fiert
  • marar,patrunjel
  • condimente
  • 1 ceapa rasa
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 ardei uscati iuti
  • 400 gr.roşii tocate
  • 8-10 cartofi
  • 1 morcov ras
  • 1 ou
  • ulei de masline
  • sare
  • 1 pahar apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu cartofi ın sos picant:

se amesteca carnea cu verdeturile,cartoful,ceapa,usturoiul,condimentele şi oul.

se formeaza chiftele care se prajesc pe grill sau o tava de teflon(fara ulei)

cartofii se soteaza ıntr-o cratita,se adauga morcovul ras şi apa se lasa pe foc aprox.20 min, dupa care se adauga roşiile şi ardeiul, se mai lasa sa fiarba 10 min şi se pun chiftelele.

mai lasam sa fiarba aprox.15 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cartofi ın sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă