Chiftele

de Angelina_Elena in Mancaruri cu carne, 8 Aug 2013 | 3857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vita
  • 250 g carne de porc
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • patrunjle uscat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Tocam carnea iar feliile de paine le punem la inmuiat in apa.

Intr-un bol punem carnea tocata, oul, painea scursa bine, putin patrunjel uscat, sare si piper dupa gust si omogenizam bine.

Cu mainile ude formam bile, pe care le aplatizam si apoi le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei.

Le lasam sa se rumeneasca pe o parte, apoi le intoarcem si pe cealalta.

Le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Noi le-am servit cu sos de rosii cu putin busuioc si ardei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc