Chifle cu usturoi

de Lau in Piine, 23 Mar 2011 | 4824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 20 g drojdie
  • un praf de sare
  • 50 g zahar
  • 1 lingura margarina
  • apa pentru framantat
  • 5 catei usturoi
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu usturoi:

Se face maiaua din drojdie, sare, zahar, margarina si 2 linguri faina. Se lasa 15 min pana face basici. Se pune faina intr-un castron mai mare se face gaura in mijloc si se adauga maiaua. Usturoiul il curatam si il pisam cu un praf de sare si se adauga peste maia. Se framanta coca, se lasa o ora la crescut, dupa care formam chifle si le ungem cu oul batut. Dam la cuptor pana se rumenesc.

Cand sunt gata se ung cu apa se acopera cu o punga peste care se pune un prosop.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]