Chifle cu praf de copt

de Bunica in Piine, 5 Apr 2020 | 2654 vizualizari

 

In lipsa de drojdie sunt  foarte bune si cu praf de copt.

 

INGREDIENTE

  • 200 g. faina
  • 3 g. praf de copt
  • 130 g. iaurt
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite ierburi aromatice
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu praf de copt:

Ia un castron/bol pentru framantat.

Pune faina, praful de copt, iaurtul, uleiul, sare, ierburile aromatice si oul.

Amesteca toate ingredientele si framanta bine pentru incorporarea lor.

Aluatul obtinut il imparti in 4 chifle si le framanti putin pentru a le da forma dorita.

Pregatesti o tava ,o tapetezi cu hartie de copt si asezi frumos chiflele.

Le dai la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 de minute.

Cand le scoti le acoperi cu un prosop curat.

Sunt foarte bune!

Noi le-am mancat si a doua zi si au fost bune.Nu stiu sa va zic ce se intampla cu ele dupa 3-4 zile,ca au avut viata scurta:))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu praf de copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa aromata cu usturoi si rozmarin