Chifle cu cascaval

de adry88 in Piine, 27 Feb 2013 | 3335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 100 g unt
  • 1 lingura sare
  • 100 g cascaval
  • 50 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 pahar iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu cascaval:

Amestecam faina cu sarea si cascavalul dat prin razatoare,(am oprit o feliuta)facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, adaugam zaharul si 1 lingura de faina si amestecam, acoperim si lasam la dospit cca 15 minute

Adaugam untul moale  si iaurtul si incepem sa framantam, daca este nevoie mai adaugam apa calduta, acoperim si lasam la dospit 1 ora

Cand a crescut impartim coca in bucati egale,le asezam in tava,acoperim si mai lasam la dospit 20 minute,

Ungem cu oul amestecat cu 2 linguri de lapte si intre ele am adaugat cate o feliuta de cascaval,dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle si scovergi umplute cu urda si marar