Chifle cu busuioc si patrunjel

de mimmi in Piine, 18 Ian 2012 | 3320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1lingura busuioc uscat,
  • 1 lingura patrunjel uscat,
  • 500 g faina,
  • 1 cana apa,
  • 2 linguri unt,
  • 10 g drojdie uscata,
  • 1 lingurita zahar,
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu busuioc si patrunjel:

Drojdia o amestecam cu zaharul si apa calduta, o lasam la dospit 10 minute. Cernem faina intr-un bol, in mijloc punem maiaua, pe margini punem untul, busuiocul si patrunjelul, sarea. Framantam un aluat, dupa care il lasam la dospit intr-un loc cald pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a dospit, formam 6 mingiute, pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt. Le mai lasam la dospit inca cca 20 de minute, dupa care le dam la cuptor pentru cca 25 de minute, pana se rumenesc frumos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu busuioc si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle cu susan