Chifle cu branza cheddar si carnaciori

de Oana in Piine, 2 Dec 2012 | 11559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200 ml apa
  • o lingurita de sare
  • o lingurita de zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • 350 gr faina
  • 2 lingurite drojdie uscata
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr branza cheddar
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 carnaciori cabanos
  • 50 gr unt
  • 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu branza cheddar si carnaciori:

Pentru aluat eu am folosit masina de paine, am pus ingredientele la programul pentru framantat si dospit de 1h25. Pe masa infainata se intinde aluatul in forma dreptunghiulara, cu grosime de 1 cm. Se unge cu unt topit in care s-a ras catelul de usturoi. Se presara deasupra branza rasa, ceapa verde taiata rondele si carnaciorii taiati felii subtiri. Se ruleaza aluatul si cu ajutorul unui cutit ascutit se taie 12 rulouri. Cu untul ramas se unge tava de briose, se aseaza cate o chifla in fiecare forma, se unge cu restul de unt si se lasa la dospit inca jumatate de ora. Se coc chiflele la foc mediu pana sunt frumos rumenite. Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu branza cheddar si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle