Chiacchiere

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 3034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 50 g zahar
  • 1 pahar vin alb
  • zahar pudra
  • ulei
Portii: 25
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiacchiere:

Intr-un vas  adaugam faina,  zaharul, oul , galbenusul  si doua linguri de ulei.

Framantam  bine si trebuie sa rezulte un aluat elastic si lucios.

Lasam la odihna pt 30 min .

Intindem o  foaie   subtire si   formam linii cu instrumentul de taiat pizza cu  dintii zimtati .

Intr-o tigaie cu bordurile inalte adaugam ulei si il lasam sa se incalzeasca bine si apoi scufundam chiacchierele .

Trebuie sa   rezulte niste chiacchiere  rumenite .

Le ornam cu zahar pudra si se pot servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiacchiere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiacchiere