Chefal în sos provensal

de elucubratiiculinare in Peste, 22 Apr 2013 | 9630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc. chefal,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 ceapă,
  • 5 căței de usturoi,
  • 5 linguri de vin alb sec,
  • sare,
  • piper,
  • 500 g roșii (sau o conservă),
  • pătrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal în sos provensal:

Se taie capul, coada și aripioarele de la fiecare chefal apoi se răzuiește ușor pentru a îndepărta solzii.

Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă ceapa tocată mărunt și se călește ușor. Adăugăm roșiile tocate, usturoiul tăiat feliuțe,vinul și pătrunjelul verde tocat mărunt. Condimentăm cu sare și piper sosul. Se pune sosul într-o tavă de Jena și se pun bucățile de chefal deasupra. Se dă la cuptor pentru 30 minute la 200 grade C. La jumătatea timpului, întorcându-se peștele.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal în sos provensal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor