Cheesecake Brownies

de Ligia Bxl in Prajituri, 17 Iul 2014 | 13568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr ciocolata neagra
  • 100 gr unt
  • 75 gr faina
  • 215 gr zahar pudra
  • 2 linguri de cacao
  • 250 gr branza (mascarpone,philadelphia,eu am folosit ricotta)
  • 65 gr frisca lichida
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake Brownies:

Se incinge cuptorul la 160°c.

Se unge o tava de 16-25 cm cu unt si se pune o foaie de copt.

Se topeste ciocolata la bain-marie impreuna cu untul.Se lasa la racit 5 minute,apoi peste se adauga 2 oua batute si se incorporeaza bine.

Intr-un alt bol se amesteca faina,100 gr de zahar pudra si cacaoa cernuta. Se amesteca (compozitia nu trebuie sa fie prea amestecata).

 Intr-un bol separat se bate cu un mixer branza,zeama de lamaie,frisca lichida si restul de zahar pudra pana devine o compozitie fina,apoi se adauga oul ramas si se incorporeaza toate.

Se toarna cele doua compozitii pe rand in tava (sau se poate modela dupa placul fiecaruia) eu am pus intai compozitia de ciocolata apoi cea de branza.

Cu o scobitoare se pot face modele.Se da la cuptor cca 50 min.

Dupa coacere se lasa la racit cam 2-3 ore.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake Brownies" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si ciocolata