Intr-un bol mai maricel sparge ouale si bate-le doua minute cu un tel para.
Adauga laptele si mai bate cu telul un minut.
E momentul sa pui uleiul si branza telemea pe care ai sfaramat-o intre degete si sa omogenizezi.
Adauga faina amestecata cu praful de copt si amesteca.
Toaca cubulete sunca, rondele subtiri cabanosul, ardeiul spalat, curatat si feliat taie-l cubulete, iar maslinele taie-le-n bucatele mici.
Adauga-le peste compozitie si omogenizeaza.
Pregateste o tava de chec . unge-o cu ulei si presara faina.
Toarna compozitia atat cat sa ajunga pana a 3/4 din inaltimea tavii. Eu am facut intr-o tavita mai mica si-am pus si-n 6 forme de briose. Aici depinde de tava folosita.
Introdu la cuptor si lasa pana se rumeneste frumos.
Lasa la racit apoi feliaza.
Stiti ce mi-au zis copiii mei? Are gust a pizza, de acum sa nu mai faci pizza, fa doar de asta.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec sarat" nu uita sa-i faci un review.