Chec red velvet (de post)

de susu in Prajituri, 8 Ian 2014 | 5407 vizualizari

 

O minunatie de chec cu textura umeda si fina, incercati-l si nu veti regreta. Nici n-am crezut ca poate iesi asa o minunatie

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana de 250 ml de ulei
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • 1 cana de zahar
  • 400 gr sfecla rosie
  • 50 gr ciocolata neagra
  • 1 fiola esenta vanilie
  • lamaie
  • 2 cani de faina
  • 1 plic praf de copt
  • 0.25 lgt bicarbonat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec red velvet (de post):

Toate ingredientele se masoara cu aceeasi cana. Sfecla se coace si se blenduieste (400 gr dupa ce s-a curatat). Mixam zaharul cu uleiul, adaugam sfecla, vanilia si ciocolata taiata marunt. Amestecam separat ingredientele uscate dupa care le incorporam la cele lichide si amestecam cu telul. Se da pentru vreo ora jumate la cuptor, facem testul cu scobitoarea atat pe margini cat si in centru, daca la mijloc nu este gata se mai lasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec red velvet (de post)" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu gem de gutui (de post)