Chec pufos si aromat

de Gherca Daniela in Prajituri, 3 Oct 2014 | 6322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana de zahar (nu plina)
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • zeama de la o lamaie
  • 1 cana de faina
  • 50 ml ulei
  • esenta de rom
  • putina sare
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos si aromat:

Am separat ouale, albusurile le-am batut spuma impreuna cu zaharul si vanilia, peste am pus si galbenusurile su putina sare, am mixat pana s-a incorporat bine totul, pe urma am pus  esenta de rom, faina si bicarbonatul stins cu zeama de la lamaie si la final uleiul. 

Dupa ce am omogenizat totul bine am pus jumatate de compozitie intr-o tava cu hartie de copt, iar in celalata jumatate am pus cacao, am amestecat si am turnat peste compozitia alba. Cu un pai de chibrit am amestecat putin culorile si l-am bagat la cuptor. Facem testul cu scobitoarea. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos si aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Merisor 1

04.10.2014, 06:55

Pufos si frumos!

Rocsi 1

05.10.2014, 12:16

Doua, trei feliute de chec nu refuz

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:18

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]