Chec in 2 culori cu visine

de Gherca Daniela in Prajituri, 11 Mai 2014 | 4229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cana de zahar
  • jumatate de cana de lapte
  • jumatate cana de ulei
  • arome, eu am folosit rom si esenta de portocale
  • 1 plic praf de copt
  • 2 cani de faina
  • cacao
  • visine din visinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in 2 culori cu visine:

Am separat ouale, albusul l-am batut cu un praf de sare, apoi am adaugat treptat zaharul, pe urma am pus si galbenusurile, am continuat sa amestec pana cand zaharul s-a topit in totalitate. A urmat laptele, uleiul, esenta de rom si esenta de portocale pe care le-am amestecat si acestea in compozitie. Apoi praful de copt l-am stins in otet si impreuna cu faina le-am adaugat in compozitia obtinuta.

Jumatate din compozitie am pus-o in 2 tavi mici de cozonac, pe care le-am tapetat cu hartie de copt iar cu celalata jumatate am pus cacao si am amestecat-o bine cu mixerul si le-am turnat peste copozitia alba din tavi. Le-am bagat la cuptorul incalzit pentru aprox. 30-35 min. Cand este pe jumatate facut, punem si visinele din visinata. Cand este gata, ca sa fim sigure ca este bine facut, facem testul cu scobitoarea, daca nu se lipeste, inseamna ca este gata.

Sa il savurati cu placere la cafea dimineata!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in 2 culori cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de chec la tava, mult bun si usor de facut