Chec imbracat in ciocolata si cocos

de rivka in Prajituri, 25 Iul 2010 | 9104 vizualizari

 

este pt soti de luat la birou...astfel scapam si de pus sandwichuri (eu cel putin)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 grame zahar
  • aprox 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 ceasca lapte
  • 300 grame faina
  • 1 praf copt
  • 4 linguri cacao
  • 4 vanilii
  • 1 tableta ciocolata cu lapte(eu pun cea mai ieftina din magazin)
  • cateva linguri de nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec imbracat in ciocolata si cocos:

3 galbenusuri se freaca cu 300 grame zahar, aprox 100 ml ulei + 1 ceasca lapte apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si apoi albusurile batute spuma cu un praf de sare.

Se imparte compozitia in 2, in jumatate se amesteca vaniliile in cealalta jumatate cacaoua.

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna compozitiile una peste alta, si se da la cca 170 grade cca 1 ora se face testul cu scobitoarea.

Se scoate se lasa sa se raceasca.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi, se unge cu o pensula pe checul racit , se stropeste cu nuca de cocos.

Cand e rece se taie felii.

Se pastreaza acoperit cu stergar de bucatarie intr-un dulap de bucatarie cu vitrina(inchis).-eu le pastrez in vitrina de la bucatarie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec imbracat in ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Miha 1

25.07.2010, 23:00

Vin si eu la petrecere. Am si pijama rosie.

epurasha2bb 1

26.07.2010, 15:14

mama cat imi place reteta! super, 5 furculite!

elena1988 1

08.02.2011, 13:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida