Chec de ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 30 Oct 2011 | 5033 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 80 g crema de ciocolata
  • 200 g faina
  • 30 g cacao
  • 10 g praf de copt
  • Esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de ciocolata:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se topeste zaharul,apoi se adauga ciocolata topita si crema de ciocolata; se omogenizeaza.

Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua si se cerne in compozitia umeda. Se omogenizeaza si se toarna intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt sau faina.

 Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru 40-45 minute la foc mare(primele 10 minute,apoi la foc mediu-mic pana trece testul scobitorii).

 Se proportioneaza si se serveste cald sau rece alaturi de o cafea sau ceai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Madlene cu ciocolata si portocale