Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Se adauga  zaharul si se mixeaza in continuare pana se obtine o spuma densa si  deschisa la culoare. Mixand in continuare se adauga uleiul in fir  subtire, apoi sucul de lamaie. La final, incorporam faina amestecata cu  praful de copt si laptele praf. Amestecam usor cu o spatula, cu miscari  de jos in sus.
Compozitia obtinuta o turnam in tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu  faina. Dam la cuptor la foc mediu pentru cca 15-20 minute, pana  suprafata checului devine lucioasa si usor aurie.
Intre timp pregatim bezeaua:
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul putin  cate putin mixand bine bine pana obtinem o spuma lucioasa, care face  tepi atunci cand scoatem paletele mixerului. Aromam cu vanilie dupa  gust.
Scoatem tava de chec din cuptor si pe toata suprafata checului pudram  cacao neagra, 2-3 linguri. Acoperim totul cu bezea si dam din nou la  cuptor la foc mare, pana bezeaua se rumeneste usor.
Se lasa la racit in tava, se scoate pe un platou si se portioneaza dupa dorinta.