Chec cu coacaze negre

de Ramona Dinu in Dulciuri, 8 Iul 2015 | 4001 vizualizari

 

Un chec simplu, usor acrisor si racoritor datorita coacazelor.

 

INGREDIENTE

  • 50 grame Unt (la temperatura camerei)
  • 230 grame Zahar
  • 3 buc. Oua
  • 5 ml Esenta de vanilie (o lingurita)
  • 225 grame Faina de grau
  • 1 plic Praf de copt
  • 125 ml Lapte dulce
  • 100 grame Coacaze negre
  • 20 grame Zahar pudra pentru decorat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu coacaze negre:

Freaca untul cu zaharul.

Incorporeaza galbenusurile pe rand, unul cate unul. Adauga si esenta.

Amesteca faina cu praful de copt si adauga in compozitie, alternand cu laptele.

Bate albusurile spuma si incorporeaza-le usor in compozitie.

Adauga si coacazele, amestecand foarte usor sa nu se zdrobeasca.

Pune totul intr-o tava de chec tapetata cu faina si da la cuptorul incins, la 180 grade, timp de 35 minute.

Verifica daca este bine copt, cu scobitoarea.

Taie felii si serveste.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca si stafide ”asubana”