Chec cu caise

de Catalina L in Dulciuri, 7 Aug 2015 | 5922 vizualizari

 

Stiti deja ca-mi plac caisele........profit ca este inca sezonul lor

 

INGREDIENTE

  • 350 gr caise coapte -jumatati
  • 2 oua
  • 1/2 pahar zahar (un pahar =200 gr)
  • 1/3 pahar ulei
  • 1 pahar faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/3 pahar lapte
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu caise:

Separați albusurile de galbenusuri. Mixati albusurile cu praful de sare, pana se vor tine ca o bezea.

Amestecati galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase.

Se adauga alternand uleiul, laptele amestecand in continuare.

Se pune faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilar si se mixeaza bine.

In tava de chec unsa sau in silicon varsam 1/3 compozitie si punem pe deasupra 1/3 din jumatatile de caise.

Alternam din nou compozitia si caisele- 3 straturi.

Dam la cuptor pentru 20-30 de minute. Verificam cu o scobitoare daca este copt.

Se lasa sa se raceasca.

Se decoreaza cu zahar pudra si se taie felii.

Pofta Buna !!!

TIPS-URI

1

Verificam cu o scobitoare daca este copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

08.08.2015, 21:54

Ce frumos ti-a iesit ....

Catalina L 1

08.08.2015, 22:28

Gicuta 1

10.08.2015, 09:31

Bun si frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec de lamaie