Chec bicolor

de Catalina L in Dulciuri, 15 Apr 2016 | 3603 vizualizari

 

Un dulce rapid, preferat de toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 1 iaurt
  • 125 g de zahăr
  • 3 masuri de făină (folositi paharul de iaurt)
  • 60 g unt moale
  • 2 oua
  • 1 pachet de praf de copt
  • 2 linguri de Nuttela sau alta crema de ciocolata
  • pepite de ciocolata albe si negre
  • vanilie pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec bicolor:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.

Intr-un bol se bat ouale, se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc.

Puneți iaurtul, untul moale și  amestecati bine.

Se adauga faina si praful de copt și se amestecă bine.

Se imparte preparatul obtinut în 2.

In jumatate de compozitie adaugam vanilia iar in cealalta jumatate crema de  ciocolata.

Se amestecă fiecare preparat.

Intr-o tava de chec unsa se toarnă cele  2 preparate alternand culorile .

Se da la cuptor timp de 40-45 minute.

Am pus pepitele de ciocolata deasupra dupa 20 de minute de copt.

Demulati si lasati sa se raceasca pe un grill. Taiati felii si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Catalina L 1

16.04.2016, 11:33

multumesc la toti, f usor de facut

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 08:27

bun, bun!

mirela0911 1

18.04.2016, 20:55

Ce bun e!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]