Chec aperitiv cu ton

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2017 | 3230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 5 linguri cu varf de faina
  • o jumatate de pliculet praf de copt
  • 125 g iaurt natur
  • 100 g cascaval
  • o conserva de ton bucati in suc propriu
  • 50 g masline feliate
  • 100 g porumb dulce
  • sare
  • piper
  • ulei pentru uns tava.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ton:

Tonul se lasa la scurs, iar cascavalul se da pe razatoare.

Ouale se mixeaza pana se fac spuma si isi dubleaza volumul, apoi se pune iaurtul, sare, piper si se amesteca.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi cascavalul ras, porumbul, maslinele, tonul si se amesteca bine.

Compozitia se toarna intr-o forma de cozonac/chec, unsa cu ulei.

Se baga tava 35-40 min in cuptorul preincalzit.

Checul se lasa la racit in cuptor, cu usa deschisa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ciuperci si mozzarella la cuptor