Chec aperitiv

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 6750 vizualizari

 

Bun rau! :-P

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 6 linguri cu faina ( cu varf )
  • 350 g. afumatura ( kaizer, ceafa, piept afumat )
  • 350 g cascaval
  • 100 g unt
  • 10-15 masline fara samburi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Galbenusurile se freaca bine cu untul putin topit, apoi adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare. Turnam faina treptat batand continuu.

Cascavalul si mezelul se taie in bucatele mici si se pun in compozitie, amestecand de jos in sus.

Potrivim de sare si piper.

Impartim compozitia in doua si o turnam in tavi unse cu unt sau ulei si tapetate cu faina.Decoram cu felii de masline si dam la cuptor cca 35-40 min.

 Taiem felii dupa ce s-a racit, deoarece cascavalul este inca cleios, iar compozitia se poate sfarma.

TIPS-URI

1

s-ar putea denumi si " pizza chec "

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Sylvia 1

06.05.2010, 14:58

Excelenta reteta , tare imi plac checurile sarate !

Ina 1

06.05.2010, 18:51

Si mie-mi place mult, Sylvia. E si simplu de facut, iar ingredientele pot varia....ce are omul prin casa

Bya Ralu 1

09.05.2012, 19:17

delicios,trebuie incercat,punem la favo

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete cu ghebe