Chec aperitiv

de Mirela Suba in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2013 | 4738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • sare
  • branza sarata rasa circa 150 gr
  • 2 buc carnat cabanos
  • un ardei gras mare
  • un praf de copt
  • 5 lg faina cu varf
  • ulei o lg
  • lapte 2 lg
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga galbenusurile si lingurile de ulei si lapte. Praful de copt se amesteca cu faina si apoi se adauga in compozitie,daca este groasa compozitia,se mai adauga lapte. Apoi se adauga branza rasa si se amesteca si apoi carnatul cabanos taiat si ardeiul taiat marunt.

Se pune intr-o tava unde am pus foaie de pergament si am pus compozitia si am bagat-o la cuptor. Se verifica pana trece testul cu scobitoare.

Se serveste ca si aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]