Chec aperitiv

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 4165 vizualizari

 

de foarte mult timp am vrut sa incerc si eu varianta asta a checului si azi l-am facut pentru dimineata, e tare bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 6 linguri de faina
  • 10 linguri de lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • carne de pui fiarta
  • sunculita de pui
  • masline
  • branza
  • cascaval
  • patrunjel
  • sare
  • boia
  • piper ( eu n-am pus pentru ca n-am voie )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, apoi adaugam galbenusurile, laptele, faina si praful de copt, omogenizam compozitia.

Tocam carnea, sunculita, branza si cascavalul cubulete.

Punem carnea, sunculita, branza, cascavalul, maslinele, si patrunjelul tocat marunt, sare si boia  peste compozitia rezultata si amestecam cu usor cu lingura.

Ungem o forma de copt cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia in forma si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 25- 30  de minute.

Dupa ce s-a copt scoatem din forma.

Se serveste atat cald, cat si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, branza si ciuperci