Chec

de dakris in Dulciuri, 31 Mar 2012 | 5491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1 praf de copt
  • 2-3 linguri cacao
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Ouale se separa. Peste albusurile batute spuma cu zaharul se varsa galbenusurile amestecate cu ulei si coaja rasa de lamaie. Apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si se adauga esenta de rom. 2/3 din compozitie se varsa in tava tapetata cu hartie de copt ori unsa cu ulei si tapetata cu faina. Ce a ramas in bol se amesteca cu cacaoa apoi se varsa in tava, peste compozitia alba varsand-o usor de la un capat al tavii spre celalalt. Cu coada unei furculite sau linguri se amesteca usor, circular, de cateva ori compozitiile din tava. Se coace la foc mediu cca 45 min si se incearca cu scobitoarea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]