Chapati (Lipii indiene)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2016 | 3510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame faina integrala, plus putin extra pentru framantat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chapati (Lipii indiene):

Se amesteca faina cu putina sare, intr-un bol. Se adauga 150 ml de apa in centru si se amesteca cu mainile pana se obtine un aluat. Se framanta pana devine omogen. 

Se imparte in 12 bucati, iar fiecare se modeleaza intr-o bila. 

Se ruleaza cu ajutorul unui sucitor, pe o suprafata presarata cu faina, in discuri subtiri. 

Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se gatesc chapati pe rand, cate un minut pe fiecare parte. La final, se aseaza una cate una, direct pe flacara, pentru cateva secunde. 

Delicioase cu curry sau umplute cu omleta si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chapati (Lipii indiene)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu mozzarella