Champignon de padure pane

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 5 Aug 2018 | 3502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 palariute medii champignon de padure
  • 4 oua
  • sare si piper dupa gust
  • cca 70 ml lapte rece
  • 7-8 linguri de faina alba
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Champignon de padure pane:

Ciupercilor li se indeparteaza coditele, apoi se spala sub jet fin de apa rece, cu grija sa nu se rupa ca sunt foarte fragile.

Se pun la scurs intr-o strecuratoare din plastic, presaram si putina sare peste ciuperci.

Ouale se bat cu telul, adaugam laptele rece si faina, saram, piperam dupa gust compozitia.

Punem ulei intr-o tigaie la incins.

Trecem ciupercile prin compozitia de ou cu faina si lapte, apoi le asezam in tigaia cu ulei incins.

Le prajim pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie absorbanta sa scapam de uleiul in exces.

Noi le-am servit cu piure de cartofi si salata de legume proaspete din gradina.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Champignon de padure pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu sunca si cascaval, la grill