N-am mai avut si grija fripturii, m-a ajutat ''cioroiul''Multicooker, eu mi-am vazut de alte treburi, el si-a facut treaba. Doar la final ca sa o rumenesc putin pe doamna friptura am bagat-o putin la cuptor.
Ceafa am impanat-o cu usturoi apoi am presarat sare si piper, peste coaste am presarat la fel sare si piper, am stropit ambele bucati cu ulei si le-am lasat asa pana a doua zi. Dis de dimineata am pus bucatile de carne in vasul aparatului Multicooker, am setat functia de gatire hith pentru 5 ore, dupa 5 ore am scos bucatile de carne, le-am asezat intr-o tava si le-am bagat cca 15 min la cuptor sa se rumeneasca. Si uite asa am facut si friptura de Craciun, bine, bine , recunosc ca eu nu prea am muncit la faza asta, m-a salvat ajutorul meu Multicooker. Sa va fie sarbatorile cu sanatate si gusturi alese.