Ceafa de porc marinata, la gratar

de Mutulica in Porc, 3 Iun 2018 | 5658 vizualizari

 

O alta reteta delicioasa pentru "picnicul bucatarasilor" si nu numai.
 

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati ceafa de porc
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce

Optional:

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc marinata, la gratar:

Condimentati bucatile de ceafa cu sare, piper, cimbru si boia dulce, apoi asezati-le in vasul de marinare, stropind fiecare bucata cu ulei. Inchideti vasul si vidati-l. Pastrati-l la rece cca. o ora.

Feliati legumele si condimentati-le cu sare pe ambele parti. 

Incingeti gratarul si frigeti bucatile de ceafa marinata. Frigeti apoi feliile de vinete si dovlecei, pe ambele parti.

Serviti-le impreuna, alaturi de un pahar de vin bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc marinata, la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

laura_n 1

04.06.2018, 14:36

oaaau, Costel! ))

kytz 1

04.06.2018, 17:48

Facem des, e foarte bună și merge de minune alături de legume coapte!

Mutulica 1

04.06.2018, 18:11

Saru-mana , Gaby(kytz) , multumesc pentru aprecierile de la ambele retete!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]