Ceafa de porc la cuptor

de diaconta in Porc, 21 Noi 2010 | 15822 vizualizari

 

Stiu,veti spune "voua ardelenilor va place sa gatiti cu multe calorii"....nici nu pot sa va contrazic,asta e.....

 

INGREDIENTE

  • Ceafa de porc (eu am avut musafiri,asa ca a fost multa)
  • condimente
  • rozmarin
  • sos de soia
  • ulei
  • morcovi
  • ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor:

Ceafa de porc se taie felii mai grosute(daca sunt prea subtiri va iesi o friptura uscata)se condimenteaza si se lasa pana a doua zi la frigider.

Morcovii si ceapa se curata si se taie felii mari si se pun intr-o tava cu ulei.Peste patul de morcovi si ceapa se pun feliile de ceafa.Se presara rozmarin uscat si sos de soia.

Se adauga si putina supa de pui sau apa cu vegeta.

Se pune la cuptor aproximativ 45 de minute,carnea trebuie sa ramana suculenta.

Am servit cu garnitura de orez si piure de cartofi....si muraturi,bineinteles.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (54)

Mitinita 1

22.11.2010, 21:55

Sidy 1

23.11.2010, 07:34

Dupa atatea comentarii parca mai pot sa spun ceva ?Arata minunat

diaconta 1

23.11.2010, 08:28

Sidy poftim la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu sos de portocale si praz