Ceafă de porc la cuptor

de Bunica in Porc, 9 Apr 2009 | 25292 vizualizari

 

Un aperitiv delicios din carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 1kg. ceafa de porc
  • piper
  • cimbru
  • felii de sunca foarte subtiri
  • mustar
  • foi de varza murata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafă de porc la cuptor:

1kg. ceafa de porc se presara cu piper, cimbru si se infasoara cu felii de sunca foarte subtiri, se unge cu mustar, apoi se infasoara cu foi de varza murata.

Se aseaza intr-o tava si se introduce in cuptor. Se lasa in cuptor pina foile de varza devin maronii. Se incearca daca este coapta cu o scobitoare. Daca este coapta (scobitoarea intra usor) se scoate din cuptor , se desfac foile de varza si se mai lasa in cuptorul incins, dar cu focul stins. Cind s-a racit poate fi mancata ca aperitiv sau ca friptura cu ce garnitura doriti. Incercati si n-o sa va para rau!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafă de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bucataras 1

31.01.2009, 19:14

Premiera mondiala. Bunica (invatatoare, 58 ani) a scris singurica o reteta pe www.bucataras.ro. Sa scoti din sertarul cu minuni caietul de dictando cu retete

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:14

MIUTA 1

19.02.2011, 00:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc si carnati la cuptor cu cartofi natur