Ceafa de porc in sos alb servita cu cus-cus cu menta si rodie

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2021 | 2422 vizualizari

 

Fiind sezonul gratarelor, mai tot timpul ramane carne de la gratar pe care nu mai ai placerea sa o mananci a doua zi - acum ne-a ramas niste ceafa de porc la gratar. I-am facut un sos cu smantana si o garnitura de cus-cus - a iesit un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 3- 4 buc. ceafa de porc fara os la gratar
  • un dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 200 ml smantana de gatit
  • 2 lingurite mujdei usturoi
  • Ulei
  • Sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos alb servita cu cus-cus cu menta si rodie:

Curatam si tocam legumele cubulete. Incingem 2 linguri de ulei si adaugam ceapa. Dupa ce se inmoaie, punem ardeiul si dovlecelul si le lasam pana se inmoaie, amestecand din cand in cand. Adaugam smantana de gatit, potrivim gustul de sare si piper si lasam sa fiarba circa 5 minute, apoi punem mujdeiul de usturoi si ceafa taiata cubulete. Mai lasam cateva minute pe foc apoi servim cu cus-cus cu menta si rodie - pregătit astfel: https://m.bucataras.ro/retete/cuscus-cu-menta-si-rodie-95530.html
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos alb servita cu cus-cus cu menta si rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de miel cu sos si cus-cus