Ceafa de porc cu ardei kapia si grefruit

de Bya Ralu in Porc, 14 Sep 2012 | 2883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de ceafa de porc
  • 2 felii de grefruit
  • 1 morcov mare
  • 1/2 ardei kapia
  • 2 catei de usturoi
  • vin rosu
  • ulei masline
  • piper alb,sare,putin cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu ardei kapia si grefruit:

Carnea se asezoneaza cu condimente,se stropeste cu ulei de masline si vin rosu si se lasa 30 minute la rece la marinat. Se adauga in tigaie, se acopera cu apa, se adauga legumele taiate rondele in tigaie, acoperim cu un capac. Cand e aproape gata se adauga grepfruitul taiat cubulete, adaugam si vinul rosu. Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu ardei kapia si grefruit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]