Caviar de vinete

de Dya Daniela Andrei in Salate, 30 Apr 2013 | 5012 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de gustos! Potrivita pentru zilele de post!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de vinete
  • patrunjel proaspat
  • 1-2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri cu suc de lamaie
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • condimente: un praf de chili, unul de piper, o lingurita de chimen, sare, coriandru (daca aveti proaspat, si mai bine!) (sau dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caviar de vinete:

Coacem vinetele si le tocam fin (In mod normal, pentru aceasta reteta se foloseste doar miezul vinetelor, semintele, eu am folosit insa vinetele in intregime,). Amestecam condimentele, patrunjelul maruntit, sucul de lamaie si uleiul de masline, omogenizam pasta obtinuta si o adaugam vinetelor tocate. Potrivim de gust cu sare si piper, daca mai este necesar.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caviar de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de apio