Caşcaval pane by Miha&Oana

de ionix in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 4455 vizualizari

 

By Miha pt ca am vazut reteta la Miha… :p cu o mica modificare, secretul Oanei :D:D

 

INGREDIENTE

  • 500 g cascaval
  • Doua oua
  • 200 ml lapte
  • Sare, piper
  • Faina
  • Pesmet
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caşcaval pane by Miha&Oana:

Taiem cascavalul felii mai groase si nu foarte lungi, groase cam cat degetul mic de la mana, si-l bagam la congelator cateva minute.

Intre timp facem un aluat mai gros decat cel pentru clatite din: lapte, sare, piper, oua si faina.

Scoatem cascavalul din congelator il dam prin faina, aluat si apoi prin pesmet.

Tavalim bine pe toate partile prin pesmet pentru ca riscam sa ne curga prin tigaie daca nu e acoperit cu sufficient pesmet.

Intr-o cratita mai inalta punem mult ulei la incins.

Dupa ce uleiul este incins foarte tare punem cascavalul la prajit, pe ambele parti.

Se scoate pe un servetel la scurs si se serveste cald.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caşcaval pane by Miha&Oana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (15)

ionix 1

21.04.2010, 21:13

Gaby, iti fac tot ce vrei

Ubulika 1

26.06.2010, 10:17

vaiiiiiii ,imi lasa gura apa

ionix 1

26.06.2010, 10:18

Ubulika, si mie mi-e o foame de lup mersic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane, cu pesmet