Cascaval pane

de Miha in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 12480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g cascaval
  • 1 ou
  • 1 ceasca lapte
  • faina
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Se prepara din ou, faina, lapte si un praf de sare un aluat ca de clatite, putin mai gros.

Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, prin aluatul de clatite, apoi prin pesmet. Se tapeteaza bine bine cu pesmet, altfel la prajit cascavalul va curge.

Feliile astfel pregatite se prajesc pe ambele parti in ulei bine incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Miha 1

11.04.2010, 12:22

ionela2682 1

11.04.2010, 13:07

supet tia iesit miha!

Roxana 1

23.05.2010, 18:05

foarte bun, miha. am facut si a iesit superb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti gratinati